Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Rockvonat visz a Rockmaratonra!

Szerző: Gábor János, – 2010-06-26 11:22:39

A július 5-én, nulladik nappal kezdődő Rockmaraton fesztivál idén ünnepli pécsi fennállásának 10. születésnapját. Ezt reggelig tartó ivászattal és vb döntő nézéssel ünneplik. Lesz még rockervonat is, a rendezvény programja pedig már teljes!

A családias szülinapi zsúron fellép 1-2 tökös banda, kicsapolnak 10 hordó sört, kisorsolnak 10 hetijegyet a jövő évre, megrendezik a vizespóló verseny szuperdöntőjét, és egy csomó vetélkedőt meg játékot, aztán közösen lehet nézni a Futball Világbajnokság döntőjét egy 8X12 méteres óriáskivetítőn, majd méltó befejezésképpen ivászat reggelig! - így ünnepli a rendezvény 10. szülinapját a baranyai városban.


A foci VB többi meccse is megtekinthető a héten, a fesztivál területén több helyszínen is helyeznek el projektorokat, az Off-Rock tanya pedig csapat versenyeket szervez a focirajongóknak, a VB-t megnyerő válogatott szurkolói kereskedelmi mennyiségű szeszes italt nyerhetnek a zárónapon.


Az 50%-os vasúti kedvezmény részletei is felkerültek a weboldalra. A Rockerek.hu portál szervezésében indul július 5-én a "rocker vonat" Budapestről, ami felejthetetlen négy órával kecsegtet, ráadásul a nulladik napon fellép egy csomó pécsi banda és korán érkezők kapják mindig a legjobb helyeket. Szóval igazi Rockmaraton rajongóknak mindkét ráadás napon kötelező a részvétel!


Nyilvánosságra hozták az étel-ital árakat is, amik fesztivál viszonylatban igen kedvezőek: 600-ért lesz menü, meg olcsó lesz a lángos és a tócsni is, lesznek tészták, meg pörköltek, sőt vega kaja is lesz a lámákna.

A jegyek továbbra is jól fogynak, de senki ne féljen a fesztivál területe nem tud megtelni, a kempinget a többszörösére növelték. Viszont a kollégiumi szállásokat érdemes még időben lefoglalni, mert ott limitált a férőhely!

zene.hu

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó