Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Robert Pattinson James Deannel lóg

Szerző: Gábor János, ~The Hollywood Reporter – 2014-03-08 09:00:00

A színész közeli barátja lesz a Life-ban

Robert Pattinson nem adja fel: akár akarjuk, akár nem, csakazértis drámai színész lesz, de erre még jó esélye is lehet, ha a legutóbb biztató előzetessel jelentkező The Rover tényleg remek, és a minap egy fotóval megszellőztetett Life is jól sikerül.

Az Alkonyat sztárja azzal az Anton Corbijn-nal forgat, aki az A Most Wanted Mannel a túl korán elhunyt Philip Seymour Hoffman utolsó filmjét készítette. Ennek bemutatója csak júliusra várható, de Corbijn láthatóan nem pihen: Pattinson mellett Dane DeHaan-nel máris készíti a Life-ot. DeHann korábban Daniel Radcliffefel bizonyított az Öld meg kedveseidben; mellékesen pedig idén szélesebb közönség figyelme is ráirányulhat, A csodálatos Pókember 2. Zöld manójaként. Nekünk talán érdekesebb, hogy Antal Nimród 3D-s Metallica-filmjének főszereplője volt.

Dane DeHaan, a Metallica: Through the Never-ben

A két fiatal színész az '50-es évek amerikai legendáit kelti életre: DeHaan James Dean-t játssza, míg Pattinson azt a Dennis Stock fotóriportert, aki 1955-ben (nem sokkal annak halálos autóbalesete előtt) került közelebbi kapcsolatba a sztárral - ez pedig mindkettejük életét megváltoztatta. A filmet gyártó See-Saw Films ma hozta nyilvánosságra az első fotót, amelyen a két főszereplő látható. Elég vidám mozi lesz:

A film azt az utazást idézi meg, amelyet Dean és Stock Los Angelestől New Yorkig tett meg. Ez idő alatt készült Dennis Stock azóta legendássá vált fotója a színészlegendáról, a Times Square-en:

A film premierje 2015-re várható.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó