Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Rihanna & Britney együtt durvul

Szerző: Vörös István, – 2011-04-12 08:02:30

Rihanna ügyesen csinált dupla-promót az amúgy is rádió-kedvenccé vált S&M című aktuális slágerének. Egyfelől mindenki felkapta a fejét a buja cím hallatán [S&M = szado-mazzo], aztán erre jött a botrányklip, a fülbemászóan slágeres dallamról már nem is beszélve, és itt az újabb nagy dobás: közösen nyomják a dalt Britney-vel!



Mindez együtt repítette a slágerlista élére a szexi énekesnőt legújabb szerzeményét, amit egyébként a napokban a hazai rajongótábor is élőben végighallgathatott a Papp László Budapest Sportarénában.

A tengerentúli Billboard 200-as listán azonban már egy másik S&M bitorolja a dobogó második fokát. Az új verzió, ami nemes egyszerűséggel csak S&M - The Remix címre lett keresztelve, nem a bravúros újrakeverési virtuózságnak köszönheti népszerűségét, hiszen egy-két plusz effekten kívül olyan hihetetlen sok mindent nem adtak zeneileg a dalhoz, az előadó feltüntetése azonban annál izgalmasabb: Rihanna ugyanis nem kisebb sztárral énekelte fel újra az agresszív erotikától fülledt slágert, mint Britney Spears-szel.

Az eredményt csekkoljátok magatok... de nem is rossz!




Kapcsolódó anyagok:
VIDEÓ: Rihanna balhés "szado-mazzoja" (+18!)
Dögös, vad, szexi: itt az új Britney-videó

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó