Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Rigó Gáborral emeli fel új bérlője a Vízimadárparkot

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-11-11 12:40:00

A kalocsai városatyák csütörtöki ülésén napirendi pontra került a Vízimadárpark kérdése, ugyanis annak állatállományát a szükséges háttérmunkálatok elvégzéséig nem adták át a park jövőbeli bérlőjeként korábban megszavazott Greksa Zsolt vállalkozó részére.

Hirdetés

Hirdetés

A döntés most sem született meg zökkenőmentesen, hiszen érkezett más ajánlat is az állományra, azonban azon koncepció, hogy a bérlő a korábbi funkciója szerint helyi attrakcióként fogja működtetni a szebb napokat is látott létesítményt, arra sarkallta a testületi többséget, hogy az általa benyújtott vételi ajánlatot fogadja el.

Erre erősített rá Simon Zoltán hozzászólása is, aki egyúttal bejelentette, hogy a park felvirágoztatásában az uszódi vállalkozó számít annak korábbi szakmai vezetője, Rigó Gábor munkájára.

 

A KORONAfm100 felkeresésére Rigó Gábor megerősítette az elhangzottakat, hozzátéve, hogy nem főállásban tér vissza a madárparkba.

Kiemelte ugyanakkor, hogy Greksa Zsoltnak komoly szándékai vannak a parkkal, amelynek elérésében maximálisan számíthat szakmai tudására és segítségére.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

" Korona", mint keresztnév?


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó