Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

RENDŐRSÉG: ne tartsanak otthon sok pénzt!

Szerző: Gábor János, KORONAkrónika – 2017-10-27 13:26:46

Még mindig nagyon sok időst fosztanak ki.

Hirdetés

Hirdetés

Megelégelte a rokkanttelepi városrészben elszaporodott házaló csalók bűncselekményeit a körzet önkormányzati képviselője. Tihanyi Tiborné a rendszeres lakossági fóruma legutóbbi alkalma előtt tartott bűnmegelőzési tájékoztatót, hogy a jellemzően idősek lakta környéken minél többen ismerjék meg az egyre kreatívabb trükköket. A Kalocsai Rendőrkapitányságtól kért és kapott segítséget.

Az egyre több csalási kísérlettel terhelt rokkanttelepi városrész önkormányzati képviselője, Tihanyi Tiborné a környék általános iskolájába hívta össze a lakossági fórumot, amely előtt Répási Tamásné bűnmegelőzési főelőadó tartott előadást.

Az őrnagy a kalocsai kapitányság illetékességi területén leggyakrabban előforduló esetek közül kiemelte a telefonos csalókat, a különböző portékákkal házalókat és az eladó ingatlanok iránt hamisan érdeklődő besurranókat is. Mint említette: azért az idősek a legfőbb célpontok, mert róluk szinte egyértelműen tudni lehet, hogy sok készpénzt tartanak otthon. Ezen mihamarabb változtatni kell – vallja a tiszt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó