Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Rendőrkézen az autókat nagyüzemben feltörő férfi

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-11-23 13:43:24

Ipari mennyiségben törte fel és rabolta le az által kiszemelt autókat három környékbeli városban egy férfi, amíg a rend őrei el nem kapták.

Egy 69 éves nő tett jelentette a Kiskőrösi Rendőrkapitányságon, hogy október 20-án, a soltvadkerti temetőnél parkoló Daewoo Matiz autójának ajtaját ismeretlen tettes feltörte és abból készpénzt, igazolványokat és bankkártyát vitt el.

Ugyanekkor a temető mellett állt egy Renault is, amit szintén feltörtek a 65 éves tulaj benne hagyott táskájáért. Másnap egy kiskőrösi ház előtt álló Transportert fosztottak ki, a zsákmány ismét táska, készpénz és telefon volt.

A három hasonló ügyben a Kiskőrösi Rendőrkapitányság indított nyomozást, majd kedden el is fogták a 49 éves kecskeméti D. Jánost, aki november 11-én Kiskunfélegyházán űzte mesterségét, az autófeltörést.

A rendőrök a nála tartott házkutatás során megtalálták a bűncselekményekhez használt eszközöket, kihallgatását követően pedig őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó