Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Rendkívüli ülést tartott Kalocsán a TEIT

Szerző: Vörös István, forrás: Zs.F. / koronaradio.hu – 2014-11-26 14:31:32

Kedd délelőtt a kalocsai Városháza adott otthont a paksi erőművel kapcsolatos ügyekben lakossági tájékoztatásért illetékes Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás, röviden a TEIT legutóbbi rendkívüli ülésének.

Ekkor felhívták a társulás tagságát alkotó, Paks környékén lévő települések polgármestereinek a figyelmét, hogy ismét dönthetnek arról, hogy a településfejlesztésre felhasználható évi 140 millió forintos összeget hogyan kívánják szétosztani. Erről jövő márciusig születhet határozat, addig is az érintett településeknek be kell nyújtaniuk teljesítési igazolásaikat – hangzott el az ülésen. A TEIT új elnökének választott dr. Bálint József kalocsai polgármester korábbi sajtótájékoztatóján szólt a szervezetben történt személyi változásokról és a TEIT működésében Kalocsára váró feladatokról.

Korábbi sajtótájékoztatóján a TEIT elnöki teendőit is ellátó dr. Bálint József kalocsai polgármester kitért arra is, hogy milyen elvárással fordul a Paksi Atomerőmű a szervezettel szemben, valamint elmondta, hogy vannak olyan feladatok, amelyeket a korábbinál hatékonyabban kell elvégezniük. Ilyen a Városháza főbejárata mellett lévő bemutató iroda újranyitása, amely egyébként a héten meg is történt. Az elnök kiemelte, hogy az eredményes munka záloga a konstruktív együtt gondolkodás a teljes tagság körében.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó