Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Rendezi sorait a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft.

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-05-12 14:52:23

Az utóbbi napokban sokan tágra nyílt szemekkel vették át a postástól, vagy váltották ki a levélszekrényben kapott könyvelt küldeményről szóló tájékoztatót a kalocsaiak.

Átalakulás történt ugyanis a szemétszállításért felelős Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft-nél, amelynek eredményeképp problémássá vált a korábban csoportos beszedési megbízással fizetett díjak rendezése. Részben ennek az eredményeképp fizetési felszólításról szóló határozatok landoltak több száz háztartásnál, voltak azonban olyanok is, akiknek időszerűvé vált a fizetés szorgalmazása, ugyanis régóta elmaradásuk volt a cég felé. A cég termelési vezetője, Illés Mihály vázolta felkeresésünkre, hogy kik és miért kaptak levelet, sárgacsekkes melléklettel.

Mást is hozott a postás...

Az utóbbi napokban Kalocsán kézbesített, Felső-Bácsaki Hulladékgazdálkodási Kft. által küldött fizetési felszólítások kapcsán a cég termelési vezetőjét arról is kérdeztük, hogy próbálják-e tehermentesíteni az értesítetteket. Illés Mihály hangsúlyozta, hogy a tartozáson felüli költségektől eltekintenek.

A témával bővebben foglalkozunk a hét végi, Turmix című térségi magazinműsorunkban!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó