Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Rendőrkézen az új Madonna-dalt megosztó rajongó

Szerző: Vörös István, – 2011-12-21 16:17:22

Saját sírját ásta meg az a Madonna-rajongó, aki olyannyira túlcsordult örömében, hogy jóval megjelenés előtt megkaparintotta a díva új, Give Me All Your Luvin című dalának egy korai demóját, hogy azt fel is tette az internetre. Madonna nem örült... szűk két hónap alatt a hatóságok megtalálták a spanyol rajongót és letartóztatták.



A botrányos szivárgásról anno mi is az elsők között számoltunk be, Madonna január végi megjelenéssel tervezett új dance-dala azóta is könnyűszerrel fellelhető a neten. Ugyan a Martin Solveiggel készített szerzeménynek "csak" egy korai verziója szivárgott ki, az énekesnő nagyon kétségbe esett... Olyannyira, hogy riasztotta londoni ügyvédjét, aki pedig a hatóságoknak passzolta az ügyet. Ők Spanyolországban akadtak J.M.R. rajongóra (csak nevei kezdőbetűit hozták nyilvánosságra), letartóztatták, megbüntették, majd elengedték.


Madonna: Give Me All Your Luvin (demó)

A fogás pikantériája, hogy a hírek szerint még számtalan, eddig kiadatlan, vagy a nagyközönség számára ismeretlen Madonna-felvételt találtak a szivárogtató számítógépén.

A pop nagyasszonyára egyébként rájárt a rúd, hiszen nem csak a Give Me All Your Luvin demója került idő előtt az internetre (melynek végleges verziójában, amit január végén adnak ki Nicki Minaj is közreműködik), hanem új saját rendezésű, W/E című filmjének a betétdala, a Masterpiece is, amit a díva szintén maga írt és énekelt fel.


Madonna: Masterpiece (rossz minőségű)

A ballada esetében, amit egyébként a januári Arany Glóbusz gálán a legjobb betétdal díjára jelöltek, Madonna csapata mentette a menthetőt, azt ugyanis ingyenesen elérhetővé tették az iTunes-on, és a márciusban megjelenő 4 éve várt vadiúj Madonna-korongon más verzióban lesz hallható.



Az egyik jól értesült rajongói portál azóta még több infót csepegtetett ki a "százezer pecsétes titokban" formálódó albumról, nevezetesen, hogy Benny Benassi tevékenykedik rajta a Girls Gone Wild című szerzeményben, egy másik dal a Bang Bang címet kapta, ami talán b-oldalra kerül majd, és Martin Solveig a februári Super Bowl döntőn bemutatandó Give Me All Your Luvin mellett egy másik felvételbe is "bekevert", ami a Turn Up The Radio címet viseli.

A Reuters és a Madonnarama információi nyomán
írta és fordította:
Vörös István
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Megvan Fellegi utóda


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó