Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Reflexológia? Fitoterápia? ÉLŐben teszteltük!!

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-09-21 10:39:47

Berta Somogyi Gabriella újonnan nyílt természetgyógyászati rendelőjébe néztünk be, pontosabban hoztuk be a rendelőt a KORONAcafé-ba. Ha már Gabi nálunk járt, leteszteltük, mit is jelent a "Mutasd a talpad, megmondom ki vagy!". Szilva megmutatta...

Hirdetés

Hirdetés

Mit lehet kiolvasni az ember talpából? Első nekifutásra azt mondanánk, hogy azt, hogy a cipő, amit hord, kényelmes-e, vagy töri a lábát, azt hogy lakkozza-e a körmét és nagyjából kifújt. Pedig a talpakon ott van az egész testünk! Nem vicc, tényleg! De mi az a reflexológia? És mire jó a fitoterápia? Azt Berta Somogyi Gabriella mesélte el:

 

Egy ilyen állapotfelmérés, vagy terápia 45-60 percet is igénybe vesz, de mi egy "gyorstalpalón" (haha) teszteltük és tettük fel kérdéseinket Gabinak! Nos, Gabi nem kérdezett, helyette Szilva talpából "kiolvasta", hogy szemüveges és nem hordja (pedig kellene), hogy ülő munkát végez, hogy fájni szokott a dereka, hogy pollenallergiája van, hogy kevés vizet iszik, hogy alacsony a vérnyomása ééés még jó pár dolgot! Itt hallgasd meg:

Gabi weboldalát és elérhetőségeit itt találod: http://gabriharmony.hu/

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó