Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Red Bull Night Race a Parton: Te cseréled a kereket az F1-es autón!

Szerző: Gábor János, – 2012-07-10 17:29:50

Nem akármilyen nagy dobásra készülünk a Korona Parton! Konkrétan a vendégünk lesz egy Red Bull Forma 1-es autó, igaz félbevágva (?!)... Ez annyit tesz, hogy az energiaitalos cég sajátos ötleteként a közelmúltban megvalósulhatott a "kerékcsere-élmény", vagyis mi hétköznapi halandók is kipróbálhatjuk a bokszutcában zajló események egyik legfontosabbjának folyamatát!

Így néz ki a kicsike:

(mármint a szimulátor, ejnye! :-))

Jobban meggondolva: mi az, hogy kipróbálhatod a Forma 1-es kerékcserét: versenyben mérheted fel mennyire vágod élőben azt, amit már milliószor láttál a közvetítések során. Én arra tippelek, hogy ott könnyebbnek látszik, mint amilyen valójában... A kerékcsere-szimulációban háromfős csapatokkal vehettek részt (nevezés a helyszínen - egy doboz Red Bullal a kézben!). Nyilván az ellenfél hármasánál kell gyorsabbnak lenni. Ha fenn van a csavar, és elsőként csapsz rá az oldaladon a piros gombra, nyertetek! Rengeteg Red Bullos ajándékkal készülünk a győzteseknek, na meg DJ-vel is - mindenkinek... Szóval: MEGADJUK A MÓDJÁT!

Tudtok jobbat mint az alábbi sztárpárosok?


A Martin Brundle-David Coulthard páros 7 másodperc alatti idővel verte Boris Beckert és Jean Alesit, pedig Coulthard a saját bevallása szerint még sosem cserélt kereket - az utcai autóján sem! Gyanítom viszont, hogy a két legendás pilóta csak elviccelte a dolgot... Egy kicsit sem tűntek komolynak...

Most rajtad a sor!


RED BULL NIGHT RACE
(nappali, kétnapos változat)

Helyszín:
Korona Part, Szelidi-tó, nagystrand

Időpont:
2012. július 18-19. (szerda-csütörtök)


MÉG TÖBB RÉSZLETÉRT KATT AZ ALÁBBI ELŐZETESRE!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó