Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Rangos elismerés Krupinczáné Dr. Wéber Éva gyermekorvosnak

Szerző: Vörös István, – 2011-06-17 12:25:17

A Nemzetközi Vöröskereszt Világnapja alkalmából elismerésben részesült Krupinczáné dr. Wéber Éva gyermekgyógyász szakorvos, szakfelügyelő főorvos: a „Vöröskeresztes munkáért” kitüntetés arany fokozatát vehette át. A kitüntetést Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke, és Selymes Erik, a szervezet főigazgatója adta át Budapesten, a Hadtörténeti Múzeum dísztermében tartott rendezvényen, tájékoztatta rádiónkat Hábermayerné Nánai Zsuzsanna területi vezető.



Az elismerés átadása


Kitüntetésével a több évtizedes önzetlenségét, a Vöröskereszt iránti elkötelezettségét ismerte el és köszönte meg a Vöröskereszt.

Több területen is támogatja a szervezet munkáját. Ifjúsági versenyeik megszervezésében és lebonyolításában nem csak cselekvő önkéntesként, hanem szakértelmével zsűritagként is jelen van; nem egy alkalommal a zsűri elnökeként vállal feladatot. Helyben megrendezett megyei szintű versenyekhez támogatókat nyert meg, mellyel az önkéntesek és a versenyzők elismerését segítette.

 

Lakóhelyén és munkahelyén a véradásszervezést szívügyének tekinti, a véradónapokon tevékenyen segít. Szociális érzékenységének köszönhetően a látóterébe kerülő szegényebb sorsú családok megsegítésén folyamatosan fáradozik, jelzéssel él a Vöröskereszt felé is. A sérült gyermekek táborába is több alkalommal vittünk gyermeket az ő ajánlására. Kezdeményezően reagál a vöröskeresztes tevékenységgel kapcsolatos feladatokra, önkénteseket is toboroz azok megoldására.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó