Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Rá sem ismer volt kalocsai munkaügyi központra!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-06-17 12:32:46

Bár jó néhány napja már, hogy a volt kalocsai munkaügyi központ helyén intézheti ismét ügyeit, a földből kinőtt, modern épület átadását péntek délelőtt tartották meg.

hirdetés

hirdetés

Prominens vendégek és a járás meghívott polgármesterei, valamint a hivatal Foglalkoztatási Osztályának dolgozói jelenlétében, ünnepélyes szalagátvágás kíséretében lett hivatatlosan is átadva az ügyfelek számára a látványos, modern, új épület, amely csírájában sem hasonlít elődjére.

A ceremónia dr. Bábel Balázs érsek-metropolita áldásával kezdődött, majd Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja szólt a megjelentekhez. Beszédében  felidézte, hogy a beruházás kivitelezése nem volt nehézségektől mentes, a szemmel látható végcél megérte az erőfeszítéseket, amelyben méltatta az ugyancsak megjelent Font Sándor országgyűlési képviselő szerepét.

Még több, az átadón készült fotóért kattintson ide!

A kalocsai hivatalépület átadásán megszólalt az egységet egykoron irányító Kollár Péter, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának vezetője.

Ő a projekt indításának hátteréről beszélt és arról, milyen kivételes helyzetbe sikerült hozni a kalocsai beruházásnak.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Belefúrtak egy gázcsőbe


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó