Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Quimby-lázban ég Kalocsa: hármas interjú

Szerző: Vörös István, – 2012-05-26 12:18:44

Alig egy héttel a XX. Kék Madár Fesztivál nyitánya előtt felkerestük a rendezvény egyik nagy újításaként meghívott Quimby együttest. Varga Livius-szal, a csapat dobosával beszélgettünk a közelgő műsorról, az interjú különlegessége pedig, hogy a fesztivál főszervezője, Lakatos György is csatlakozott hozzánk.



Péntek délután a Quimby szegedi koncertje előtt sikerült elcsípnünk Varga Livius-t, az együttes dobosát, Gábor Jani szavaival élve "kismindenesét", hogy beszélgessük közelgő első kalocsai koncertjükről. Mivel a beszélgetés felvétele egybeesett a "Madárház" megnyitásával, a Kék Madár Fesztivál főszervezőjét, Lakatos György fagottművészt is sikerült a stúdióba invitálnunk, akinek a Quimby első kalocsai fellépését köszönhetjük.


Fesztiváljegyek, bérletek és ajándéktárgyak a sétálóutcai "Madárházban"

A történet érdekessége, hogy a fesztiválszervező és a rendezvény idei egyik "legnagyobb dobásaként" emlegetett Quimby együttes tagjai korábban még soha nem találkoztak, vagy beszéltek egymással - az éterben tört meg a jég.


Kóstolj bele egy Quimby-koncertbe és válts jegyet!

Livius elújságolta, hogy már lázasan készülnek jövő pénteki, kalocsai koncertjükre, Lakatos György pedig elárulta, hogy még édesanyját is elviszi a közkedvelt hazai csapat bulijára.

Lemaradtál róla a 100-on? Semmi gond! Az egész interjút meghallgathatod alább, a lejátszó ikonra kattintva!
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó