Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Pro Progressio díjat kapott a kalocsai gimnázium tanára

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-11-14 14:22:00

A természettudományi, a műszaki és az informatika területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó tizenegy középiskolát és tíz középiskolai tanárt, köztük egy kalocsai tanárnőt, díjazott a Budapesti Műszaki Egyetem Pro Progressio Alapítványa.

hirdetés

hirdetés

Ennek legfontosabb tevékenysége - a középiskolától kezdve a doktori képzésig - az innovatív gondolkodást elősegítő tehetséggondozás.

A Műegyetem mellett működő Alapítvány kuratóriuma ebben az évben is olyan kiemelkedő eredményekkel rendelkező 50 év alatti tanárokat részesített elismerésben, akiknek vannak nemzetközi és hazai versenyeken sikert elért tanítványaik, tanulóik jelentős számban érettségiznek emelt szinten vagy hátrányos körülmények között oktatva végeznek példamutató oktató-nevelő munkát.

Büszkén jelentjük, hogy a jutalmazottak között volt a Kalocsai Szent István Gimnázium kémia-földrajz szakos tanára, Hajduné Dienes Szilvia, aki arról beszélt rádiónknak, hogy fogadta a rangos elismerés hírét és mit jelentett számára átvenni azt.

Hajduné Dienes Szilvia, a Kalocsai Szent István Gimnázium Pro Progressio-díjas pedagógus mesélt arról is, milyen út vezette a komoly szakmai elismerésig, amelyet sokrétű, lelkes és lelkiismeretes munkájáért vehetett át Budapesten.

fotó: xig-ma.blogspot.hu

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó