Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Polgármesterek a kalocsai járásban

Szerző: Vörös István, – 2014-10-13 08:35:16

A vasárnapi helyhatósági választások eredményeként a korábbi polgármester, a Fidesz-KDNP által delegált Török Ferenccel szemben győzött a függetlenként induló dr. Bálint József, 57-42 százalékos arányban. 

Az új képviselőtestületben a Bálint Józsefet támogató csapat 5 jelöltje foglalhat helyet az MSZP-DK-EGYÜTT színeiben, míg a Fidesz-KDNP delegáltjai közül 4-en jutottak mandátumhoz, valamint egy Jobbik színeiben és egy függetlenként indult jelölt is ott lesz a döntéshozók között.

Kalocsa új polgármestere ma reggel a KORONAcafé vendége volt, a vele készül beszélgetést itt tudja meghallgatni - ebben kiemelt szó esett a további városfejlesztésről, de elmaradhatatlan téma volt a választások éjszakájának megélése is:

A kalocsai járás és a város közvetlen szomszédságában is történtek változások. Drágszél irányítását Mácsai István leköszönő polgármestertől a függetlenként induló Pandúr Gábor veszi át, míg Foktőn dr. Jakab Ferenccel szemben a független Bakai Károly nyerte el a polgármesteri székhez szükséges voksokat. Hartán András István korábbi településvezetőt az ugyancsak függetlenként indult Dollenstein László váltja, míg Szakmáron Tóth Jenő korábbi polgármestert a függetlenként nyert András Gábor, Újteleken pedig Simon Sándor Róbertné vette át az irányítást Tóth Ignáctól.

A kalocsai járás további településein a korábbi polgármestereknek szavazott egy újabb ciklusra, azaz öt évre bizalmat a választók többsége.

Az ÖSSZES település polgármesterét és képviselői mandátumhoz jutott jelöltjét megtalálja ERRE AZ OLDALRA kattintva!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó