Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Piros és narancs riasztás - a kalocsai járásban is baj lehet!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-02-01 19:48:38

Piros és narancs riasztás Bács-Kiskun megye területén ónos eső miatt - íme, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye!

A kép illusztráció!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2014. február 1-jén 18:16 órakor ónos eső miatt megyénkben Baja, Bácsalmás, Jánoshalma, Kalocsa, Kiskunhalas, Kiskőrös és Kunszentmiklós Járások területére piros (3. fokú) riasztást adott ki. Tartós (több órás) ónos eső. A várt csapadékmennyiség meghaladhatja az 5 mm-t.


Kecskemét, Kiskunfélegyháza és Kiskunmajsa Járások területén narancs (2. fokú) riasztás van érvényben ónos eső miatt. Tartós (több órás) ónos eső. A várt csapadékmennyiség meghaladhatja az 1 mm-t.


Kérünk mindenkit, hogy az érintett részeken csak azok induljanak útnak, akiknek halaszthatatlan dolguk van, fokozott óvatossággal, a téli időjárás szabályainak megfelelően közlekedjenek.


Minden közlekedőnek felhívjuk a figyelmét a fokozott elővigyázatosságra! Mielőtt elindulnak, tájékozódjanak az aktuális és várható időjárásról, az utak állapotáról, valamint kövessék figyelemmel a hatóságok tájékoztatóit.
Csak a téli időjárásnak műszakilag megfelelően felkészített járművekkel induljanak útnak, legyen az autóban meleg takaró, lámpa, étel, meleg ital, tartalék üzemanyag és feltöltött mobiltelefon.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó