Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Pingpong diákolimpián szerepeltek a kalocsaiak

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-12-06 15:44:27

November 22-én, Tázláron rendezték meg a 2016-2017-es asztalitenisz diákolimpiát. A Kalocsai Nagyasszonyunk Katolikus Iskola tanulói, valamint a Fényi Gyula Általános Iskola tanulója Bíró Alex és a Kossuth Zsuzsanna Középiskola diákja Rogács Erik kimagasló eredményeket értek el korosztályaikban.

Hirdetés

Hirdetés

Az alsó tagozatos fiúk csapatversenyében a katolikus intézmény tanulói első, míg egyéniben Győri Martin első, Haász Kevin pedig a 3. helyen végzett, az alsós lányoknál pedig Balogh Adrienn a népes mezőny 4. helyén végzett.

A felső tagozatos lányoknál csapatversenyben a Nagyasszonyunk Katolikus Iskola csapat II. helyen végzett, míg egyéni versenyben Balogh Zsanett veretlenül végzett az élen. Mellette Budinszki Beatrix is továbbjutott, de a főtáblán kikapott, így a 4-8. hely között végzett. A felsős fiúknál Vida Zolta jó eséllyel indult, hiszen az előző két évben az alsósok között megyei bajnok volt és az országoson is derekasan helytállt. Itt a döntőben egy soltvadkerti fiú volt az ellenfele, de a tudás különbség szemmel látható volt a két játékos között Zolta javára, így megnyerte az asztalitenisz diákolimpiát, Bíró Alex a csoportjában veretlenül az első helyen végzett. A főtáblán az elődöntőben szoros mérkőzésen vereséget szenvedett a későbbi második helyezett soltvadkerti fiútól, de így is ott lesz a megyei döntőben, hiszen a III. helyen végzett.

A középiskolások mezőnyében ott volt a Kossuthos Rogács Erik, akit a nap során nem tudtak megizzasztani, így ő lett a kategória győztese. Erikre december 14-én vár a megyei döntő, ahol várhatóan a jánoshalmi Zentai Viktorral és a bajai fiúkkal fog nagy csatát vívni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó