Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Győzelemmel léptek feljebb a tabellán röplabdásaink

Szerző: Mike Szilvia, – 2016-12-02 00:00:00

Gyors egymásutánban 2 szombathelyi csapattal mérkőzött meg a KSE NBII-es röplabdacsapata. Kováts Ágnesék nagy várakozással álltak a Szombathely egyetemi csapata elleni találkozó előtt, hiszen a hírek szerint az ellenféltől egy játékos sem távozott, és roppantul összeért a társaság.

Hirdetés

Hirdetés

Nálunk Fehérvári Anna fájó válla miatt nem mert olyan erősen ütni, mint azt tőle megszokhattuk. Emellett az edző a kezdő felálláson is változtatott és Pálinkás Anikó helyett testvérét, a teljesen más játékhoz szokott Viktóriát küldte pályára.

Emellett a szélütőket zavarta a nap és a teremben szokatlan meleg is megzavarta a játékosokat, aztán a végére mégis itthon tartották a pontokat és az 5. helyre léptek elő a kalocsai röplabdások, tudtuk meg Kováts Ágnes edzőtől.

Fehérvári Anna a felnőtt meccsen még pályára állt fájós vállával, de ott sem tudta hozni a tőle megszokott formát, így ezt követően a juniorok meccsén már nem állította őt hadba Kováts Ágnes. Ez is közrejátszott abban, hogy utánpótláscsapatunk sima 3-0-r kaptak ki a szombathelyiektől – mondta rádiónknak az edző.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó