Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Phil Collins kivonulna a zenei életből

Szerző: Vörös István, – 2011-03-21 16:37:41

A Genesis dobosból lett énekes-frontembere ismét a visszavonulásáról nyilatkozott, ami most valóban bekövetkezhet, ugyanis nagyon elszánt. Phil Collinsnak az elmúlt években egészségi problémák egész sorával kellett szembenéznie: egyebek mellett károsodott a hallása, a dobolástól pedig sérültek a kezében lévő idegek.



A január 30-án a hatvanadik életévét betöltött zenészt elmondása szerint már nem motiválja a munka. „Néztem a tévében az MTV egyik díjátadó gáláját, és azt éreztem, hogy semmi közöm hozzá, nem tartozom abba a világba. Úgy gondolom, senkinek sem fogok hiányozni, és sokkal boldogabb leszek, ha visszavonulok a zenei életből. Bocsánatot kérek amiatt, hogy sikeres lettem. Tényleg nem akartam, hogy ilyen méreteket öltsön a népszerűségem” – fogalmazott Phil.

Bár nagy sikereket ért el – több slágere örökzölddé vált, hét Grammy-díjat zsebelt be, a Tarzan című animációs film You’ll Be in My Heart című daláért Oscar-díjat kapott –, a szakmabeliek egy része a mai napig kétségbe vonja zenei tehetségét.

(music.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó