Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Patthelyzetből próbálják mozdítani az illegális égetések ügyét

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-04-12 12:20:00

Évtizedes probléma felszámolására tettek kísérletet hétfő délután a kalocsai Városházán.

Hirdetés

Hirdetés

A főként a Szőlők és a Rokkanttelep városrészekben élők mindennapjait megkeserítő, egyes ottani lakók körében rendszeresen tartott illegális szemétégetéseknek szerette volna elejét venni Szabó Balázs.

Az önkormányzati képviselő a hozzá fordult, tehetetlen panaszosok dolgát igyekezett előbbre vinni egy zártkörű, illetékes hatóságokat megszólító kerekasztal-beszélgetésen, amelyen, mint kiderült, több volt a „miért nem lehet mit tenni” típusú hozzászólás, mint az előrevivő, majd lakossági fórumot hirdettek.

Mint azt a városatya rádiónknak elmondta, „tűzoltó megoldásként” az esetek során történő aktív képviselői fellépés tűnik az egyetlen célra vezető eszköznek.

 

Szabó Balázs kalocsai képviselő nem titkoltan csalódottan konstatálta, hogy a külvárosban évek óta sok bosszúságot okozó szabálytalan szemétégetések visszaszorításának dolga egy helyben toporog.

Egyúttal vázolta az ennek kártékony hatásait elszenvedőknek, hogy ha hasonlót tapasztalnak, azonnal értesítsék akár őt, akár az illetékes önkormányzati képviselőjüket.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó