Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Patajon akciózott a rendszámkommandó

Szerző: Lukács Kata, koronaradio.hu – 2015-03-11 10:29:14

Megállíthatatlan a rednszámkommandó! Harmadik állomásunkon Dunapatajon a MOIL töltőállomáson, úgy vitték a rendszámkereteket, mint a cukrot. A napi 16 ajándéktárgy hipp-hopp elkelt.

Reggel 8-kor már kocsisor várt bennünket a benzinkúton. Játékosaink iparkodtak, ahogy tudtak, hogy feltétlenül megszerezzék az esélyt az 500.000 Ft értékű autófelújításra és optikai tunningra. Béla (képünkön) volt az első fecske, aki már negyed 7 óta várakozott, ugyanis a legutóbbi alkalommal épp tizenhetedikként parkolt le az OMV töltőllomáson, első helyszínünkön!

Zsolti - az éjszakás műszak után - Soltról egyenesen Dunapataj, pontosabban a MOIL benzikút felé vette az irányt, hogy  elcsípje a kommandót. Opel Astrájával gurult be harmadik állomásunkra, amire saját bevallása szerint jócskán ráférne a félmillió forintos verdatunning.

HATALMAS KÖSZÖNETTEL tartozunk a vasúti átjárónál található kalocsai autószervíz dolgozóinak: Bolvári Attilának és Kovács Lászlónak, akik szorgosan szerelték fel a koronás rendszámtáblatartó kereteket a MOIL benzinkúton. Szakértelmüknek hála, villámgyorsan rákerültek a rádiós ajándéktárgyak a kocsikra. Laci összegezte a pataji reggelt:

Ezer köszönet és hála illeti Királyné Páli Anitát, a MOIL töltőállomás tulajdonosát, hogy biztosították a helyszínt számunkra, aki örömmel mesélt hallgatóinknak a reggeli tumultusról.

Holnap ismét bevetésre indul a kommandó,

negyedik helyszínünk: KISKŐRÖS! Ott találkozunk!

FÉNYKÉPES BESZÁMOLÓ A HARMADIK NAPRÓL: ITT

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó