Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Part: vízipipa, folklór, röpibajnokság!!

Szerző: Gábor János, – 2011-07-10 13:36:24

Eseménydús napokon vagyunk túl, és reméljük, hogy ez a lendület egész nyáron nem hagy alább... A hétvégén a Joe Kocsmája főzött nekünk, és remekül időzített, hiszen rengeteg sportolót fogadtunk, ugyanis idén először a Korona Part is házigazdája lett a Szelidi-tónál rendszeres strandröplabdabajnokságnak.



A pár hetente visszatérő sporteseménynek akkora a sikere, hogy két pályán már nem férnek el a jelentkező csapatok, így örömmel fogadtuk harmadik helyszínként a látványos játékot bonyolító tehetségeket!



A teraszon falatozva, a Szelidi part legjobb kilátása előtt, a napvitorlák alatt is kellemes az idő - nézz ki egy jó kávéra, vagy frissítőre, aztán Te is próbáld ki magad a homokban...



Ez a délután nem csak azért volt különleges, mert a sportolók ellepték a Korona Partot, hanem azért is, mert a héten a régióban zajlott XIX. Duna Menti Folklórfesztivál néhány tánccsoportja is nálunk pihente ki a fellépések fáradalmait. A török csapat mellett vendégül láttuk a Kalocsa testvérvárosaként a rendezvényre érkező táncosokat, Székelykeresztúrról! A csoport vezetőjét, Mátéfi Csabát a stúdióba is behívtam egy jó kedélyű csevejre:



Ja! És van itt még valami. Egy ideje ígérjük, hogy nyitjuk a vízipipa-teraszt is. Jelentem: megtörtént, és néhány baráttal már teszteltük is a hangulatát, egy finom almás-fahéjas "koktéllal". Te is beszállsz?



A vízipipa-teraszt a késő délutáni órákra, naplementeleséshez, kora esti időtöltésre javaslom! Megéri, hidd el! ;-)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó