Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Paris Hilton ismét zenélésre adja a fejét

Szerző: Lukács Kata, – 2012-01-19 20:23:56

A sztár nyáron jelenteti meg második albumát, amin nem akármilyen nevekkel dolgozik együtt!

Paris Hilton már nagyban dolgozik második albumán, amiben nem csak a Grammy díjas Afrojack van segítségére, hanem az LMFAO is! Ugyanis Paris velük készíti az első megjelenő számot.





A celeb így mesélt albumáról: "Teljesen más lesz, mint az előző. Egy egészen új műfajban próbálom ki magam. Az album executive producere Afrojack, akivel hihetetlen számokat találunk ki. Egyik nap RedFoo-val stúdióztunk, mivel LMFAO-val közösen írjuk a legújabb számomat.


Olyan izgatott vagyok. Nagyon jók a zenék, alig várom, hogy kiadjuk a nyáron. ... Kislány korom óta ismerem az LMFAO-t. Együtt nőttünk fel, mert a szüleink barátok. Nagyon büszke vagyok rájuk a sikerükért és azért, amit letettek az asztalra, mert igazából ők találták fel a "Party Rock" brandet ami nagyon király."


Bár a világ többnyire valóságshow-k és bulvárcikkek alapján ítéli meg Parist, ő állítja magáról, hogy nagy zene fanatikus. Már majdnem teljesen kész az első single, amiről úgy gondolja, majd meggyőzi az embereket:


" Szerintem sokan nem tudják, hogy a zene az igazi szenvedélyem már egész kicsi korom óta. Nagyon tehetséges vagyok benne. A zene sokkal inkább nekem való, mint a bulizás vagy a táncolás. ... Az első számmal már meg is vagyunk, fel is vettük. Valószínűleg 1-2 hónapon belül meg is jelenik."


Kíváncsiak vagyunk, milyen zenét hoznak össze.


(neon.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó