Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Parádésan indult a gimnázium jubileumi éve

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-11-07 13:25:57

A hazai közélet és ismert helyi arcok százainak társaságában nyitották meg csütörtök este hivatalosan is a 250 éves fennállását ünneplő kalocsai Szent István Gimnázium jubileumi programsorozatát.

A rendezvényre olyan sok érdeklődő, jelenlegi és volt „Istvános” érkezett, hogy a ceremóniának otthont adó, Kalocsa egyik legnagyobb közönség-kapacitásával büszkélkedő Díszteremben telt ház volt.

Köszöntőt mondott többek között Sipos Imre köznevelésért felelős helyettes államtitkár, Perity Lajos igazgató, dr. Bábel Balázs érsek-metropolita, páter Forrai Tamás, a jezsuita rend tartományfőnöke, majd filmvetítés és szavalatok színezték az eseményt, amelyet Lakatos György fagottművésszel és lányával, Sárával az élen az Erkel Ferenc Kamarazenekar koncertje, illetőleg Varajti Gáborné dizájntorta-mester alkotásának a szétosztása zárt.

A programon részt vett az Amerikai Nagykövetség ügyvivője, André Goodfriend is (a vele készült interjúnkat ITT TALÁLJA), aki Kalocsán töltött napjáról mesélt a KORONAfm100-nak.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó