Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Pál Dénes nyert a Voice-ban

Szerző: Gábor János, – 2013-01-26 09:41:09

Magyarország hangja: Pál Dénes.

Hazánk hangjának megtalálását a TV2 vállalta magára. Természetesen saját büdzséből, közpénzek igénybe vétele nélkül. A tehetségkutatás az elmúlt esztendők legdinamikusabban fejlődő ágazata. A győzelemre törő ideális jelöltnek különleges képességek birtokában kell lenni. Rendkívül sokat kell tenni azért, hogy valaki elkölthesse a nyertesnek járó havi 1 millió forintot, beüljön egy nem hivalkodó, de minden igényt kielégítő autóba, beköltözzön egy jó színvonalú lakásba, ám előtte még abszolváljon egy egyiptomi álomutazást a Dinó klubbal.



A győztes mindent visz, a jövője biztosított, már ha felfogja, hogy együtt kell működnie azzal, aki ezt az egészet kitalálta. El lehet szúrni, de ez nem jellemző. Az ilyen tipusú műsorok általában megfelelően kezelik a tehetséget: jó promóciót kapnak, nagy nézettségű magazinműsorokba hivatalosak, fellépéseket szerveznek nekik, kész lemezkiadói szerződést tolnak az orruk alá, és bulvárlapokban keringetik őket.

Ha számba vesszük az utóbbi évek tehetségkutató műsorait, azt látjuk, nem súrlódás mentesen, ám szinte veszteség nélkül tartották szinten a győzteseket, vagy a majdnem győzteseket: az ideális Caramelt, a felülfogalmazott Tóth-nővéreket, a nehezen jelzőzhető Vastag Csaba-Vásáry André-Kocsis Tibor triót, de a marketing szempontból nehezebben kezelhető Tabáni István és Szíj Melinda sem az eredeti szándékot megkarcoló kudarc.



Mező Misi rocksztár, a Magna Cum Laude nevű sikeres együttesben játszik. A hvg.hu még a Voice első szakaszában készített vele egy interjút. Abban azt mondta, őt nem érdekli a bulvár tartalom, kizárólag a hang, a szakmai szempontok alapján megítélhető összteljesítmény. Mező Misi azonban inkább szimpatikus, de nem túl vicces rocker, mintsem tanár, így ennek megfelelően viselkedik. A legjobb dumája az est során Dukai Regina és Gájer Bálint kettőséről: "Örülök, hogy nem akartál (Dukai) Regina fölé kerekedni. Szép pár vagytok."

(hvg.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó