Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Pál Dénes dalát nagy bejelentés követte

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-09-19 20:42:50

A kalocsai Paprikafesztiválra nagyszabású rendezvénnyel érkezett a környezettudatos életmódot népszerűsítő Fénykör Közösség, amely ünnepélyesen fénypontokká avatta az elmúlt hónapokban napelemeket szerzett helyi intézmény-épületeket.

A ceremóniát Pál Dénes énekes fellépése nyitotta, aki a KORONAfm100-nak adott interjújában elmondta, hogy lelkes támogatója a közösség célkitűzéseinek és ahol csak teheti, mögöttük áll - így érkezett Kalocsára is.

A közösség fővédnöke, Tóth Zoltán úgy véli, a fenntarható fejlődés érdekében elengedhetetlen a társadalmi szemléletformálás - ebben vállal a Fénykör Közösség oroszlánrészt, majd kézzel fogható példával szemléltette, hogy a kalocsai napelem-rendszer milyen hatásfokon dolgozik.

Pál Dénes "Szép új világ" című dalának az előadását követően Török Ferenc polgármester lépett a színpadra, aki váratlan bejelentést tett. Arról ugyanis korábbi nyilatkozataiban hallhattunk, hogy jelentős, több százmillió forintos megtakarításokat remélnek a városi napelem-rendszertől. Most elmondta, mire szeretnék fordítani ezen összeg egy jelentős részét - fogalmazott.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó