Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Óvodai, iskolai és bekötőúti fejlesztésre várnak

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-01-13 12:43:40

Nagy tervei vannak 2016-ra a dusnoki önkormányzatnak.

hirdetés

hirdetés

Az még nem egyértelmű, hogy az általuk előkészített és beadott pályázati csomagból mely forrásból sikerül biztos hozzájárulást nyerni a megcélzott fejlesztésekre, de vannak már bíztató fejlemények.

Az egyik, hogy az óvoda tetőszerkezetének a cseréje már biztos, hogy egy-két hónapon belül megindulhat, tudtuk meg Palotai Péter polgármestertől.

(fotó: keol.hu)

Dusnok első embere azt is elmondta, hogy bár csökkentett forrásokból, de a bajai LEADER kínálta kiírásokra is nyújtanának be igényt.

Palotai Péter hozzátette, hogy a település piacterének a fejlesztése is terveik között szerepel.

Nagy tervei vannak 2016-ra a dusnoki önkormányzatnak. Az még nem egyértelmű, hogy az általuk előkészített és beadott pályázati csomagból mely forrásból sikerül biztos hozzájárulást nyerni a megcélzott fejlesztésekre, de vannak már bíztató fejlemények. Az egyik, hogy az óvoda tetőszerkezetének a cseréje már biztos, hogy egy-két hónapon belül megindulhat, tudtuk meg Palotai Péter polgármestertől.

 

Riport: / bejátszás hossza:

 

Dusnok első embere azt is elmondta, hogy bár csökkentett forrásokból, de a bajai LEADER kínálta kiírásokra is nyújtanának be igényt. Palotai Péter hozzátette, hogy a település piacterének a fejlesztése is terveik között szerepel.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó