Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Öt évre ítélték Stadler Józsefet

Szerző: Korsós Éva, forrás:hvg – 2017-03-03 10:54:13

Öt év börtönre ítélte a Kecskeméti Törvényszék Stadler Józsefet – írja a Blikk. A bírói tanács döntése szerint a 66 éves üzletember legkorábban büntetése felének letöltése után bocsátható szabadlábra.

A lap információi szerint az üzletember és védője is fellebbez a döntés ellen, így a Szegedi Ítélőtáblán folytatódhat a több éve zajló ügy.

Stadler 2007-2010 között valótlan tartalmú számlák felhasználásával, jogtalan haszonszerzés céljából adót kísérelt meg visszaigényelni, emiatt 420 millió adótartozással vádolják. Ügyvédje azzal érvel, hogy nincs hátraléka az adóhatóság felé.

A juhászból lett üzletember egy éve szabadult ki a börtönből, ahol 2014-ben zárták egy korábbi csalási ügye miatt. Akkor úgy nyilatkozott: súlyos beteg, meghalni küldték haza. Stadlert először 2001-ben ítélték el áfacsalásért, majd 2011-ben négy és fél év börtönt kapott különböző csalási kísérletek miatt. Legutóbb 2014-ben marasztalták el, egy engedély nélkül nyitott kocsma, és annak letagadott bevételei, illetve fedezet nélkül felvett jelzáloghitel miatt.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó