Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Összehangolt, helyi igényekre épülő munkát ígért a kalocsai TDM új vezetője

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-12-26 10:40:00

Kalocsáról indult, dolgozott Kaposvárott és Győrött idegenforgalmi, adminisztrációs és szálloda-ágazati területen, most visszatér szülővárosába a Kalocsát, Dunapatajt és Hajós tagságában tudó Kalocsa és Térsége Turisztika Nonprofit Kft. vezetőjeként Kapitány Aliz.

Hirdetés

Hirdetés

A röviden TMD-szervezetként emlegetett egység új irányítóját arról kérdeztük, mi történt az elmúlt másfél hónapban, amikor is pályázata a posztra támogató döntésben részesült.

Mint azt a Kodolányi János Főiskola idegenforgalom és szálloda szakán végzett szakember a KORONAfm100-nak elmondta, az országos törekvések és a helyi érdekek összehangolásában látja fő feladatai egyikét.

 

Kapitány Aliz, a kalocsai TMD-szervezet új ügyvezetője történelmi jelentőségűnek nevezete a városban folyó egyházi beruházásokat és elismerően szólt a Kalocsa Szíve Program keretében megvalósult fejlesztésekről.

Úgy fogalmazott, tapasztalatai szerint az idegenforgalomban érdekeltek valamennyien kiveszik a részüket abból, hogy ez Kalocsa számára valóban kitörési pont lehessen.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó