Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Országos bajnokságon dobogós a kalocsai tájfutó

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-09-23 15:54:15

Szeptember 12-én, Szeged belvárosában rendezték meg az Országos Rövidtávú Bajnokságot, melyen 56 szakosztály, 1100 sportolója képviselte klubját és városát. 

II. helyezett, Csuka Dolli

A Kalocsai SE tájfutói közül tizennyolcan álltak rajthoz. A hölgyek között Csuka Dolli érte el a legjobb eredményt, ő a saját kategóriájának ezüstérmese lett, míg Rostás Anikó hetedik helyen végzett. A női mezőnyben szerepelt még Kalocsáról Dénes Réka, Dénes Orsolya, Balogh Szilvia és Házy-Csuka Bettina. A férfiak között Nagy Viktor az F35A kategóriában 5. lett, ugyanitt Dénes Zoltán 6., Baksa Csaba 14. míg Kiss Gábor a 15. helyen végzett.

Fotó: SZVSE Tájfutó Szakosztály

Másnap ugyanitt rendezték meg az Országos Sprint Váltó Bajnokságot, ahol 50 egyesület, 204 válója mérte össze az erejét és tudását, köztük a Kalocsai SE tájfutó szakosztályának csapatai is.

A Bartók Katalin, Gion Jnnos, Kopasz Róber, Gion Nikolett négyes saját kategóriájukk 22. helyén végzett, míg a Szakál Péter, Házy-Csuka Bettina, Nagy Viktor trió a 11. lett. A kalocsaiak közül a legjobb eredményt a Baksa Csaba, Csuka Dolli, Kiss Gábor alkotta hármas érte el, akik az országos megmérettetés 7. helyén végeztek. 

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Továbbjutott a KKC!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó