Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Orosházán állt asztalhoz Szilasi Flóra

Szerző: Rumi László, – 2012-09-23 09:34:19

Orosházán rendeztek országos utánpótlás versenyt, Pintér Attila emlékére. A versenyen részt vett valamennyi élvonalbeli versenyző, aki az országos ranglistán szerepel, hiszen itt már egy győztes mérkőzéssel is lehetett pontot szerezni.

Az újonc II. leány kategóriában Kalocsáról Szilasi Flóra indult. A verseny csoportokban körmérkőzéses formában indult, ahol Flóra a két héttel ezelőtti Budapesti Évadnyitó versenyen nyújtott teljesítményét felülmúlva veretlenül csoport első lett. A főtáblán már kieséses formában folytatták a küzdelmeket, ahol Flórát csak a későbbi győztes szolnoki Nagypál Márta tudta megállítani a négy közé jutásba vívott mérkőzésen. Egyébként jelenleg ez a szolnoki kislány a legjobb ebben a korosztályban. Flóra ezzel a helyezésével valószínűleg feljött az ötödik helyre a korosztályos országos ranglistán.

Az összevont (I.-II. kategória) újonc versenyen is indult, ahol már idősebb versenyzők is voltak, csoportjában egy vereséggel és három győzelemmel másodikként jutott tovább. A tizenhat közé jutásért kikapott az egri Béres Zsófiától és így a 16-32. helyen végzett, 8 ranglista pontot szerezve, így megtartotta 24. helyét a táblázaton.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó