Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Örömteli hírek miatt kell várni a területi horgászengedélyre

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-12-29 13:23:48

December közepén több hónapos jogszabály-alkotási procedúrát pörgettek le néhány hét alatt az állami tulajdonban lévő vizek sorsára irányulóan, amely pozitív döntések sorával zárult.

hirdetés

hirdetés

Erről tájékoztatta rádiónknak dr. Igaz Ferenc a Magyar Országos Horgász Szövetség választmányi tagja, és a Kalocsa és Vidéke Horgászegyesület elnöke. A kapcsolódó szerződések megkötéséig némi kellemetlenséggel is számolniuk kell a lelkes horgászoknak, azonban az elkövetkező tizenöt év halgazdálkodását szabályzó jogszabályi környezet rendezése kárpótolni fogja őket ezért a pár napért – fogalmazott a KORONAfm100-nak adott interjújában az egyesületvezető.

Dr. Igaz Ferenc, a Kalocsa és Vidéke Horgászegyesület elnöke türelmet kért a horgásztársaktól, kiemelvén, hogy a 2015-re váltott állami horgászjegy 2016. január 31-ig érvényes, a Sárköz és Vízrendszerére váltott napijeggyel. Ez az időszak azonban átmeneti – emlékeztet a vezető.

A dr. Igaz Ferenccel, e témában készült átfogó interjúnkat szombat délelőtt mutatjuk be, Turmix című térségi magazinunkban.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Korona Krónika 2016/01


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó