Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Örökre bezár a West Balkán

Szerző: Korsós Éva, – 2011-01-23 09:51:01

A West-Balkán nem 90 napra zárt be, hanem örökre véget ért - áll a cég honlapján és facebook üzenőfalán megjelent közleményben. A társaság vezetői úgy érzik, hogy további létezésükkel sértenék minden jóérzésű ember gyászát. Azt ígérik, hogy minden tényt megmásítatlanul feltárnak, és ha a felelősség őket terheli, vállalják, de ettől még lelkiekben nem tudnak elszámolni magukkal.

"Szavaink erre nincsenek. A történtek után semmi sem jelenti már azt, amit korábban. Mélységes döbbenet és csend van bennünk. A West-Balkán nem 90 napra zárt be, hanem örökre véget ért. Létezésünkkel a szülők, barátok, hozzátartozók és minden jó érzésű ember gyászát sértenénk meg. Ebben a gyászban egész hátralévő életünkben osztozunk" - áll a West Balkán honlapjára kitett közleményben.

A társaság vezetői nem tudják és nem értik, hogy mi történt, de elismerik, hogy hibáztak. "Visszacsinálni, megváltoztatni nem lehet, magyarázni, magyarázkodni pedig nem akarunk. Nem mondhatjuk azt sem, hogy mi nem tehetünk róla, mert mi is hibáztunk. A három lány halála feldolgozhatatlan, érzéseink kifejezhetetlenek" - írják.

"Minden tényt megmásítatlanul feltárunk, és ha a felelősség minket terhel, vállaljuk, de ettől még lelkiekben nem tudunk elszámolni magunkkal - zárul a közlemény.

Szombat éjszaka a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen a diszkóból kiáramló tömegben három fiatal lány vesztette életét. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány közlése szerint fulladás okozta. A történtek miatt a rendőrség hat ember ellen indított eljárást több ember halálát okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt. A terézvárosi jegyző szerdán 90 napra, ideiglenesen bezáratta a szórakozóhelyet.

                                                                                                    (hirszerzo.hu)


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Magyar holttest Moszkvában


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó