Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Óriási küzdelemben verte a Nagyatádot a KKC

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-12-14 10:46:18

A Kalocsai KC csapatai az elmúlt hétvégén idegenben zárták a szezon őszi felvonását. Míg a lányok a Félegyháza ellen hozták a kötelezőt, a Szvétek Balázs vezette juniorok megbotlottak, és az utolsó körben kikaptak a Rinyamenti KC-tól.

Hirdetés

Hirdetés

A felnőtt gárda szintén a Nagyatádi Rinyamenti KC-nál vendégeskedett, ahol igazi rangadót vívtak a hazaiakkal. 15-15-ös félidő után azonban 27-26 mellett hozták el a pontokat, így a Kolics gárda a tabella 4. helyén telel, pontegyenlőségben a 3. helyen álló Hőgyésszel. Az edző rendkívül elégedett csapata nem csak e meccsen, hanem egész évben nyújtott teljesítményével.

Míg a felnőttek óriási csatában hozták a pontokat Nagyatádról, addig az ez idáig veretlen juniorokat egy az egyben kiütötte a hazai csapat. A 28-16-os végeredmény is sokkolta Szvétek Balázst, de ahogy rádiónknak is elmondta, nem a vereséggel volt a baj.

Fotó: Rinyamenti KC facebook

A megyei bajnokságban játszó lányok simán hozták a kötelezőt és 5-14-es félidő után 14-35-re verték a sereghajtó Félegyházát. A KKC-s lányok a dobogó 3. fokán telelnek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó