Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Őnagysága öltözőjében a kalocsai közönség

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2014-11-17 13:31:03

Szombat este nem mindennapi élményben lehetett része annak a több mint kétszáz embernek, aki jegyet váltott a Kalocsai Színház idei második előadására, az „Őnagysága kabaréjára”.

A játék témáját és műfaját tekintve is sajátos volt, hiszen a húszas évek pesti sztárvilágába nyerhetett betekintést a nagyérdemű, ami nem kis kihívás elé állította a két főszereplőt és a rendezőt, Háda Jánost. A rajtuk lévő nyomáson az sem enyhített, hogy ez volt az előadás országos premierje, amelynek műhelymunkáiról kérdeztük a direktort. Háda János persze beszélt arról is, hogy társulatukkal mindig örömmel jönnek Kalocsára.

A szombaton Kalocsán bemutatott „Őnagysága kabaréja” díváját alakító Zakariás Éva rádiónknak elárulta, hogy kezdetben maga is szkeptikus volt a darabbal kapcsolatban – aztán elkezdték próbálni, és egy csapásra megváltozott a véleménye.

 

Mint megtudtuk, a Kalocsai Színházban szombaton, nagy sikerrel debütált „Őnagysága kabaréjában” Vidor Ferikét alakító Mérai Kata anno szervesen kivette a részét az előadás megszületésében, mi több, ragaszkodott hozzá, hogy egy „bulváros témát” dolgozzanak fel úgy, ahogy azt korábban senki nem tette - mesélte.

Az előadással bővebben foglalkozunk hét végi Turmix c. térségi magazinunkban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó