Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Olvassa el & véleményezze: nyilvános a Haynald-terv!

Szerző: Vörös István, – 2011-12-12 08:36:32

A napokban hivatalosan is bemutatták Kalocsán a Haynald Lajos érsekről elnevezett városfejlesztési tervet, melynek előadója Marton Balázs, a Kalocsa és Térsége Turisztikai Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója volt. Amint azt a szakember hangsúlyozta, a stratégia több kitörési pontot és célkitűzést fogalmazott meg, melyek ismeretében koncepciózusan fejlesztené az önkormányzat a várost.

Marton Balázs kiemelte, hogy a kitörési pontok között kiemelt helyen jegyzett turizmus fejlesztése a városvezetés meghatározó célja, emellett pedig további intézkedési területekre bontották a teendők menetét.

Hallgasd meg a teljes terv-bemutatást (közel egy órás) alább, IDE KATTINTVA pedig elolvashatod a Haynald Városfejlesztési Terv vitára bocsátott példányát. A koncepcióval kapcsolatos lakossági véleményeket 2011. december 21-ig várják írásban a Polgármesteri Hivatal, Szent István király út 35. címre, elektronikus formában az info@kalocsa.hu e-mail címre, vagy a Polgármesteri Hivatalban személyesen leadva dr. Bedics Andrea jegyző részére.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó