Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Öltöztessük kalocsaiba a McLaren-pilótákat a brazil fináléra!

Szerző: Vörös István, – 2011-10-10 08:35:00

Az idényzáró brazil futamon ismét kalocsai mintás overallban ülhetnek a volán mögé a McLaren pilótái



 

A 26. Magyar Nagydíj időmérő edzésén kalocsai mintás overállba ültek a volánhoz a McLaren csapat pilótái, Jenson Button és Lewis Hamilton, akik az időmérő edzésen a második és harmadik rajtpozíciót szerezték meg.



 

A kalocsai minta és Kalocsa város ajándékai szerencsét hoztak a McLaren pilótáinak, hiszen a 200. futamát ünneplő Jenson Button az első helyen ért célba a vasárnapi futamon. Csapattársa Lewis Hemilton pedig a negyedik helyen végzett.

 

Azonban nemcsak a Hungaroringen ültek egyedi mintájú overallba volánhoz a pilóták, hiszen az akció a McLaren-BOSS szövetség része volt: mivel a divatcég immár 30. éve szállít az istállónak, ezért játékot indított, amely során bárki tervezhetett kezeslábast az angolok pilótáinak. A magyar nyertes Kalmár István, az Autósport és Formula Magazin újságírója lett, aki a kalocsai mintával díszített tervet beküldte.

 

Azonban a játék még nem ért véget, sőt! A Hugo BOSS szavazásra bocsátotta a 14 nemzetközi overall tervét, és az idényzáró brazil futamon abban ülnek volán mögé a pilóták, amely overallra a legtöbb szavazat érkezik.

 

Már az is óriási megtiszteltetés volt városunk számára, hogy a McLaren csapat pilótái Magyarországon a kalocsai mintával ellátott overall-ban ültek a volánhoz. A száguldó cirkusz adta nyilvánosságnak köszönhetően a világ minden táján elhangzott városunk neve. Ahhoz, hogy mindez újra megismétlődhessen nem kell mást tennünk, csak összefognunk és minél több szavazatot leadni a kalocsai mintás overallra.


KATT A KÉPRE A SZAVAZÁSHOZ!

Ha azt szeretné, hogy ismét a kalocsai minta győzzön, szavazzon Ön is a "VOTE" feliratra kattintva, majd egy e-mail címet kell begépelni a felugró ablakban, végül pedig "SUBMIT"!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó