Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Oktatáspolitikai kulcskérdésekről tanácskoztak Kalocsán

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-05-23 12:50:00

„Megújuló oktatás 2011-2017” címmel hirdettek nagyszabású szakmai konferenciát a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma dísztermébe.

Hirdetés

Hirdetés

Az egész napos programon felszólaló előadók között olyan illusztris személyek is szerepeltek, mint a Nemzetgazdasági Minisztérium és az EMMI államtitkárai, de a Nemzeti Pedagógus Kar és a Kamara képviselete is jelent volt a rangos eseményen, amelynek védnökségét Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter vállalta.

Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes államtitkár a KORONAfm100-nak elmondta, mi volt az elsődleges célja a szakmai találkozónak, kitérve az általa tartott előadás fő témájára.

 

A kalocsai konferencián ugyancsak közreműködő Pölöskei Gáborné szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár arról beszélt rádiónknak adott villáminterjújában, hogy milyen fontos oktatáspolitikai kérdés, hogy a dinamikusan fejlődő gazdasági környezethet alkalmazkodni képes fiatalok nevelődjenek az iskolapadokban.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó