Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Ő az év nője a Billboard magazin szerint

Szerző: Simko Bernadette, forrás: mosaiconline.hu / Billboard – 2017-11-09 14:35:35

A Billboard magazin választása alapján Selena Gomez a 2017-es év nője. Az egykori Disney-csillag, aki kétszer vezette a zenei magazin 200-as listáját, november 30-án kapja meg az elismerést az évente megrendezésre kerülő Women in Music, azaz Nők a zenében gálán.

 

Az énekesnő, producer és színésznő olyan korábbi díjazott nevekhez csatlakozik, mint Lady Gaga, Taylor Swift, Pink, Katy Perry, Fergie, Beyoncé és a tavalyi győztes, Madonna, aki megható beszédet tartott, amiben mások mellett a feminizmus és a szexizmus témáját is érintette.

“Selena nem csak a slágerlistákon jeleskedik, hanem folyamatosan inspirálja a fiatal nőket, hogy legyenek autentikusak, ne csak kapjanak, hanem adjanak is, és ne féljenek hallatni a hangjukat” – mondta John Amato, a The Hollywood Reporter-Billboard médiacsoport elnöke.

Selena karrierje sosem volt jobb formában – 2015-ben és 2016-ban három top tízes kislemezzel, – a Same Old Love-al, Hands to Myself-fel és We Don’t Talk Anymore-al, – állt elő, a sikerszéria pedig folytatódott az idén nyilvánosságra hozott Bad Liar-rel, Fetish-sel és It Ain’t Me-vel. Öt albuma került fel a Billboard 200 top 10 helyezettje közé, a 2013-as Stars Dance és 2015-ös Revival pedig vezették is a toplistát.

Az énekesnő emellett 13 okom volt című Netflix-sorozat producerjeként és a Coach és Puma reklámarcaként tevékenykedik, emellett rengeteg alapítvány munkájából kivette a részét, 2009 óta pedig aktív nagykövete a UNICEF-nek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó