Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Notórius tartozók miatt maradt víz nélkül hetven lakás

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-01-20 14:29:02

Néhány hanyag, ám a közös képviselő elmondása szerint bulizni annál jobban szerető lakó folyamatos közös költség és vízdíj-befizetés elmaradásának köszönhetően egy kisebb utcányi társasház-sor maradt víz nélkül Kalocsán.

A KORONAfm100 szerkesztőségét egy ott lakó, ötgyermekes szülő értesítette. Felkerestük a Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. műszaki igazgatóját, Szigeti Attilát, aki elmondta, hogy a Pataji úti társasház számláján mekkora tartozás halmozódott fel. A szakember továbbá ígéretet tett arra, hogy megpróbálja személyesen felmérni, leválasztható-e a nem fizető lakók által lakott lépcsőház a közös hálózatról, hogy nem hetven háztartás nyögje pár lakó könnyelműségét.

Megkérdeztük a szóban forgó Pataji úti tömbház közös képviselőjét, Rácz Editet a kialakult helyzetről. Mint elmondta, a jelenlegi víztelenség ördögi kör, hiszen jelenleg nincsenek egyéni mérőórák az említett társasház lakásaiban. Az ott élők pedig évek óta leszavazzák a közös költség emelését, ami kisebb fejlesztésekhez, vagy a mostani helyzet elkerüléséhez is vezethetne.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó