Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Nívós elismerésben részesült több kalocsai egészségügyi dolgozó

Szerző: Vörös István, – 2015-07-06 09:51:23

A Kalocsai Szent Kereszt Kórház június 30-án, kedden a Magyar Egészségügy Napja alkalmából megtartotta a Semmelweis-napi rendezvényét, ahol az elismerések száma minden eddigit felülmúlt.

Ezt megelőzően a budapesti központi ünnepségen az emberi erőforrások minisztere az egyik legmagasabb szakmai elismerésben, Pro Sanitate kitüntetésben részesítette dr. Réfy Miklóst, az intézmény szakmai vezetőjét. Ugyancsak a fővárosi ünnepségen részesült miniszteri elismerő oklevélben dr. Sipkai Ibolya, a Belgyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa, valamint Szabó Gyuláné, a Rehabilitációs Osztály szakdolgozója.

Dr. Svébis Mihály és Dr. Vadász Mária a 2015. évi kalocsai Semmelweis-napi elismeréseket adta át Molnár Zsuzsanna vezető védőnőnek, dr. Andriska Marietta szemész főorvosnak, Cserenkó Gáborné műtős szakasszisztensnek, Francz Máriának, a Pszichiátriai Osztály szakdolgozójának, Szabóné Sándor Henriette pénzügyi előadónak. Az Év Kollektívája címet a 2015. évben a kórház szakmai vezetése előterjesztésére az Ideggyógyászati Osztály orvosai és szakdolgozói nyerték el. 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó