Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Nézz videókat: 30 Seconds to Mars, Pendulum és Moby a VOLT-on!

Szerző: Gábor János, – 2011-02-26 07:12:52

Már most több világsztárt üdvözölhetünk az idei VOLT fellépői között: többek között a Thirty Seconds to Mars, Moby, a Pendulum, Paul Kalkbrenner és a hosszú évek után újra koncertező House of Pain is ott lesz június 29–július 2. között Sopronban.



Nyolc világsztár neve derült ki a napokban a VOLT Fesztivál idei programjából; és ez még csak a kezdete az idén is hihetetlenül tartalmas kínálat bemutatásának! A még korántsem végleges programban már biztos, hogy találkozhattok a toplistákon rendre dobogós számokkal befutó Thirty Seconds to Mars-sal. Köztudott, hogy a 2000-es évek egyik legmenőbb rockbandáját egy igazi hollywoodi szupersztár vezeti; a VOLT Fesztivál Nagyszínpadán is főszerepeben: Jared Leto!


Biztosra vehetjük, hogy egy grandiózus, minden igényt kielégítő show-val lepi meg közönséget Sopronban Moby és a Pendulum is, akik nemcsak az elektronikában klasszikusnak számító szerzeményeiket, hanem legfrissebb számaikat is bevetik majd a VOLTosok megmozgatására.


Az utóbbi idők egyik legsikeresebb német elektronikus zenésze, a Berlin Calling főszereplőjeként világhírűvé vált Paul Kalkbrenner is ott lesz a 19. VOLT-on. Kalkbrenner VOLT Fesztivál előtti berlini koncertjére már most elfogytak a belépők: a berlini techno szupersztár teltház előtt lép fel júniusban Berlinben, ami csaknem húszezres tömeget jelent...


Sokak örömére hosszú évek után újra színpadra lép a “Jump Around” című hip-hop klasszikust jegyző banda, a legendás House of Pain, a tucatnyi más érdem mellett a South Park főcímzenéjét is szerzeményei között jegyző Primus, a világ legmenőbb klubjainak aktuális kedvencei közül pedig a  Crookers és Joris Voorn.

sziget.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó