Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Nézd meg Madonna butális show-ját!

Szerző: Vörös István, – 2012-02-07 09:48:52

Mindössze 7 perc alatt építették fel a színpadot, és az 53 éves Madonna hihetetlenül látványos bulit csapott a Super Bowl félidejében - kisebb nüansz persze idén is volt, az egyik sztárvendég ugyanis élő adásban intett be, a díva azonban csúcsformában pörgött!

Az Egyesült Államokban az év egyik legfontosabb eseménye a profi amerikai fociliga döntője, a Super Bowl. Jelentősségét jól példázza, hogy ilyenkor kimutathatóan minimálisra csökken a bűnözés is, hiszen mindenki a tévé előtt szurkol az egymásnak feszülő csapatoknak. A négy negyed, és a játékmenetek közti szünetekben csillagászati áron kelnek el a reklám másodpercek, és a félidő show a világ egyik leglátványosabb előadásának számít.



Idén Madonna (és vendégei, Nicki Minaj, az LMFAO és CeeLo Green) volt az a szupersztár, aki a stadion közönségét szórakoztatta, méghozzá nem is akárhogyan! A színpadot, amelynek elemei hol felemelkedtek, hol lesüllyedtek, hol világítottak, hol színes videók jelentek meg rajta, mindössze néhány perc alatt építették fel a pályán, ami elképesztő teljesítmény!



Az énekesnő legnagyobb slágereit gyűjtötte csokorba a buliba, valamint a világ több százmillió nézője előtt mutatta be a napokban rádiókba került Give Me All Your Luvin\' című vadiúj szerzeményét Nicki Minaj-zsal és M.I.A-val, aki kisebb botrányt is kavart az egyenes adásban közvetített fellépésen - nevezetesen középső ujjával beintett a kamerának.

A bajnok ebben az évben a New York Giants lett: megismételve a néhány évvel ezelőtti döntőt ismét maga mögé utasította a többszörös Super Bowl győztes New England Patriots-t.

Alább megnézheted Madonna teljes fellépését az idei Super Bowlon: egyenesen Indianapolis-ból! Érdemes!


Madonna parádés fellépése a Super Bowlon!

neon.hu / Vörös István
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó