Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

NÉZD MEG: Beyoncé új videója megmentheti a dalt?

Szerző: Vörös István, – 2011-05-20 16:18:36

Beyoncé új lemezének beharangozó slágere, a Who Run The World (Girls) enyhén szólva megosztotta a közvéleményt és a legdiszkrétebb kritikák is "anti-rádióbarátnak" minősítették. A párductestű énekesnő azonban olyan klippel rukkolt elő, ami némileg képes feledtetni, hogy egy relatíve gyenge dalt promótál.

Ugyan Beyoncé kiadójának szakemberei, akik a közelmúltban hat új szerzeményt is meghallgathattak a díva júniusban megjelenő stúdióalbumáról, melyet "úttörőnek" minősítettek, eddig nem vágta hanyatt magát senki a Who Run The World (Girls) című szerzeménytől (egy koreai sikerlistán küzdötte fel magát mindössze a 2. helyig)... magam sem.



Azonban megnéztem Beyoncé Youtube csatornáján a dalhoz készült videót és nem mondom, hogy megszerettem a számot, de a vizuális látvány - legalábbis férfitársaimat - talán kárpótol a zenei aláfestésért. Elképzelhető lenne, hogy a videó megmenti a dalt? Vagy megállja a helyét magától is a világ ranglistáin? Majd meglátjuk, addig is nézzétek meg az intenzív, szexis, már-már feminista klipet és döntsetek magatok!


Nézd meg az új Beyoncé-videót!

A Tina Turner-Mel Gibson főszereplésével készült Mad Max 3 és Lady Gaga extrém-kosztümös világát ötvöző videó koreográfiáját nemsokára minden bizonnyal a Glastonburyn is végigtombolhatják a fesztiválozók!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó