Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Nézd & hallgasd: itt az új Madonna-klip meg ízelítő az albumból!

Szerző: Vörös István, – 2012-02-03 18:22:32

Na erre megérte várni! Madonna imádni való öniróniával és hibátlan zenével tér vissza legújabb videójában, M.I.A. és Nicki Minaj pompomlányokként visítanak, Martin Solveig keveri a zenét, a popdíva pedig önmagát stílusosan parodizálva parádézik a Give Me All Your Luvin\' klipjében.



A rajongókat soká váratta az énekesnő, míg új zenei anyaggal rukkolt elő, de átkozottul megérte. A W.E. című film betétdalaként Arany Glóbusz díjjal jutalmazott Masterpiece (amit egyébként már nálunk is kérhetsz ide kattintva) már sejttette, hogy valami jó dolog van születőben, a Give Me All Your Luvin\', amit ma mutattak be hivatalosan Madonna Youtube-csatornáján, kétségtelenül bizakodásra adhat okot a fanoknak, és gondoskodik róla, hogy feszült izgalommal várják a díva áprilisra tervezett új nagylemezét.

Pompomlányok, focisták, szexi milf, és egy hatalmas TOUCHDOWN! Elöljáróban elég is ennyi, csekkold a vadiúj Madonna-videót itt:


Madonna: Give Me All Your Luvin\'

Az MDNA címre keresztelt új stúdióalbumról pedig azt már tudjuk, hogy a vezető kollaborátorai Martin Solveig, Benny Benassi, és William Orbit. A tavaszi album dallistája is elérhetővé vált az iTunes-on, a popistennő Facebook-oldalán pedig bemutatták a lemez borítóját.



Dallista:

1 Girls Gone Wild
2 Gang Bang
3 I’m Addicted
4 Some Girls
5 I Don’t Give A
6 Turn Up the Radio
7 Give Me All Your Luvin’
8 B-day Song
9 Superstar
10 I’m a Sinner
11 Masterpiece
12 Falling Free
13 Love Spent
14 I Fucked Up
15 Beautiful Killer


További exkluzív anyagként már bele is hallgathatsz a legújabb korong három szerzeményébe alább! A megamix első etapjában a Benny Benassi által jegyzett Girls Gone Wild, a másodikban és a harmadikban a Martin Solveig keverte Give Me All Your Luvin\' és a Turn Up The Radio hallgató.



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó