Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Nemzetközi versenyen (is) a legjobb a kalocsai FittLady

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-05-24 11:10:34

Május 14-én rendezték meg a II. Blade Sport Kupát , ahol a kalocsai FittLady, a Fitt Parádé korábbi győztese, Glaszta Andrea is színpadra lépett.

Hirdetés

Hirdetés

 Andrea a tőle elvárható nagyon magas teljesítményt nyújtott és két kategóriában indulva, két érmet is szerzett. Lady sport physique kategóriában a bronzosan csillogó harmadik helyen végzett és a sport physique kategóriában pedig nem talált legyőzőre.

Andi nem sokáig pihent, múlt hétvégén, Bécsben egy újabb megmérettetés várt rá, a VIII. Asztria Kupa. A kalocsai testépítő nő a „Sport Modell +160 cm-es” kategóriában indult. Bár a verseny nemzetközi volt, Andi számára ismerős volt a mezőny, hiszen hetük közül hatan magyarok voltak.

A 9 nemzetközi bíró ötször hívta színpadra a kalocsai FittLadyt, egyszer a közös szemlére, négyszer összehasonlításra. Ekkor már sejteni lehetett, hogy Glaszta Andi ismét dobogón végez majd, de álmodni sem merte, hogy a lehető legnagyobb, maximális pontszámmal végezhet majd az élen. A 9 ítész pontszámai közül a két legjobbat és legrosszabbat kivették és az 5 eredményt átlagolták. Andi így kapta a maximális pontszámot, amely ilyen versenyeken igen ritkán fordul elő, a kalocsai testépítő így még büszkébb elsőségére.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó