Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Elekes Enikő - győzelem a főpróbán, helytállás az EB-n

Szerző: Mike Szilvia, – 2017-05-24 10:56:36

Elekes Enikő a horvátországi Ludbreg városában megrendezett versenyen tartotta a főpróbát a múlt hétvégi, Belgrádban tartandó korosztályos Európa Bajnokság előtt.

Hirdetés

Hirdetés

Az 540 sportoló közül több Magyarországról érkezett csapat is képviseltette magát,köztük a Kalocsai Sport Egyesület birkózó szakosztályának növendéke,Elekes Enikő. Enikő 52 kg-os súlycsoportjában 11 versenyző mérettette meg magát. Első ellenfelét, a szintén magyar származású lányt 8-5-re sikerült legyőznie. Ezután következett a német lány, aki ellen 13-2-es győzelmet aratott. A döntőben az erdélyi lányon simán felülkerekedett és 10-0-ás győzelemmel a dobogó legfelső fokára állhatott.

Az elmúlt hétvégén Belgrádban rendezték a kontinensviadalt, ahol a fiatal lány a 24 fős mezőnyben lépett szőnyegre. A selejtezők során Enikő a moldáv ellenfelét 8-1-re verte majd a nyolcaddöntőben, a legjobb 16 között sajnos két perc sem kellett román ellenfelének, aki azonnal betusolt. Így a kalocsai lány, Elekes Enikő összesítésben a 12. helyen végzett

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó