Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Nem zárják be a kalocsai kórházat: együttműködünk Kecskeméttel

Szerző: Vörös István, – 2012-02-17 08:07:40

Csütörtök délután sajtótájékoztatón jelentette be a fenntartó kalocsai önkormányzat képviseletében Török Ferenc polgármester, hogy az előzetes rémhírekkel ellentétben, nem szűnik meg a városi Szent Kereszt Kórház. Az ellátó intézmény továbbra is aktív státuszban végezheti mindazon feladatokat, amelyeket eddig ellátott, mondta a polgármester.


A szót Dr. Vadász Mária, a kalocsai kórház főigazgatója vette át, akitől megtudtuk, hogy a városvezetés jóváhagyta, hogy együttműködési megállapodás szülessen a Szent Kereszt Kórház és a kecskeméti megyei kórház között.

ű

A tájékoztatón megjelent Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházának főigazgatója is, aki a két kalocsai vezetővel egyetemben kézjegyével szentesítette az együttműködésről szóló dokumentumot, valamint kiemelte, hogy a Szent Kereszt Kórház nem lesz „elfekvő”, és előrevetítette, hogy a szülészeti osztály fenntartása mellett már vannak terveik a bezárt gyermekosztály újraindítására is, mely a jövő projektjei között prioritást élvez.


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó