Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Nem sokáig tocsog már esőzés után a kalocsai piactér

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-10-12 13:05:00

A kalocsai Búzapiac téren napok óta felmart aszfaltcsík és bóják lassítják a forgalmat.

Hirdetés

Hirdetés

Ennek oka, hogy az önkormányzat igyekszik rendezni a lakossági és a területtel szomszédos piacon árulók panaszait meghallva az érintett útszakaszon rendre összegyűlő csapadékvíz elvezetésének a kérdését.

Boromisza Viktor, a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője rádiónknak elmondta, hogy az elkövetkező napokban vonul fel a kivitelező folytatni a megkezdett beruházást, amelytől azt remélik, hogy az esőzések után korábban az úttest és a járda találkozásánál összegyűlt víz jelensége megszűnik és az autósok nem terítik be a piacon dolgozó, vagy arra járó gyalogosokat.

 

Boromisza Viktor, a kalocsai Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője azt is elárulta, hogy azért lassult le a piactér mentén indított munkavégzés, mert jó ideig eltartott, hogy megtalálják azt a csatornaszakaszt, amelyre rácsatlakozhat a kiépítés előtt álló vízelvezető rendszer.

A szakember úgy véli, egy-két héten belül sikerülhet pontot tenni a kivitelezés végére – addig azonban türelmet kérnek az arra járóktól.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó